ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία μας με έδρα την Άρτα έχει συνεχή παρουσία στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης των επιχειρήσεων από το 1954. Τότε ο παππούς μας Εύδοξος Καραπέτσης ίδρυσε το πρώτο λογιστικό γραφείο στην Άρτα μαζί με τον αδερφό του Θόδωρο. Έπειτα πήρε τη σκυτάλη η δεύτερη γενιά της οικογένειας, ο πατέρας μας Γούλας Καραπέτσης αναλαμβάνοντας τα ινία της επιχείρησης και προσδίδοντας ενέργεια, πάθος και νέες ιδέες. Από το 2005 μπήκε δυναμικά στο χώρο η τρίτη γενιά της οικογένειας, τα αδέρφια Ματίνα, Εύδοξος και Γιάννης Καραπέτσης συνεχίζοντας με το ίδιο όραμα και ακόμη μεγαλύτερη αγάπη την παροχή σύγχρονων λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών με υπευθυνότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Το 2019 η εταιρεία μεταφέρεται σε νέο σύγχρονο και ανανεωμένο χώρο στη διασταύρωση των οδών Περιφερειακή και Ελευθερίου Βενιζέλου. Αξιοποιώντας στο μέγιστο τις γνώσεις, την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία, και την τεχνολογία, η ομάδα μας εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αποτελούν τον πυρήνα της ελληνικής επιχειρηματικότητας, προσφέροντας ένα μεγάλο φάσμα οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών με στόχο την παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων αυτών στα λογιστικά, φοροτεχνικά και εργατικά θέματα παρέχοντας παράλληλα και στον ιδιώτη πλήρη λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το λογιστικό γραφείο μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί, από την τακτοποίηση της φορολογικής σας δήλωσης έως και τον σχεδιασμό ολοκληρωμένων φοροτεχνικών λύσεων. Επιπροσθέτως αναλαμβάνουμε την συμβουλευτική καθοδήγηση σε θέματα φορολογικής διαχείρισης ακίνητης περιουσίας.